Kultúra

Bradley Cooper világhírű zenészt akart a Csillag születik főszerepére

Az nme.com azt írja, hogy Csillag születik rendezője és egyik főszereplője, Bradley Cooper számára nem volt egyértelmű, hogy saját magát castingolja be filmjébe, sőt. Nem színészt, hanem zenészt akart választani Jackson szerepére, nem is akárkit. Eredeti terve szerint Jack White-ot, a White Stripes ex-frontemberét próbálta rávenni, vállalja el a főszerepet.

Lady Gaga fogja a fagyott szívünket, és beteszi olvasztásra
Eközben aláhúzta az eddig is nyilvánvalót, jelesül, hogy ő az egyik legtehetségesebb ember ebben a túlhizlalt popszakmában. Csillag születik kritika.

A zenésznek tetszett is az ötlet, de az előre lefixált koncertek miatt nem ért rá részt venni a forgatáson. A másik magyarázat szerint nem White egyéb elfoglaltsága szólt közbe a dologba, hanem Cooper szerint sok lett volna a stúdiónak a torkán lenyomni, hogy Lady Gaga oldalán szintén egy zenész és nem egy profi színész tűnt volna fel. Mi azért megnéztük volna a végeredményt, annak tekintetében főleg, hogy nem ez lett volna White első színészi alakítása. A lankadatlan: A Dewey Cox-sztori című filmben ugyanis Elvis Presley szerepében tűnt fel.

Kiemelt kép: WARNER BROS / COLLECTION CHRISTOPHEL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik