Kultúra

Nevessen ön is egy jót a zene nélkül vonagló Boney M-en

Egyre népszerűbbek a Youtube-on azok a zenés videók, melyekben leveszik a hangot az előadók alól és csak azt látjuk, ahogy ugrándoznak a ritmusra, olykor elég idétlenül. A hvg.hu válogatásában az egyik ilyen alkotás Elvis Presley Blue Suede Shoes című száma:

A csoszogás, a vihogó hang és a húrpengetés kakofóniája egyértelműen magáért beszél, így nem is fűznénk hozzá többet. Helyette egy másik gyöngyszemet mutatunk, itt a Boney M tagjai okoznak nekünk feledhetetlen perceket:

Felismerné, hogy ez a mindenki által ismert Daddy Cool, ha nem lenne kiírva a videó címében? A csoszogás és a vihogás itt is mesterfokon lett kimaxolva, azonban társul hozzá még egy-egy érzéki nyögés, na meg a verhetetlen tánctudás. Mielőtt elszomorodna, hogy véget is értek az örömteli percek, vesse bele magát a következő videóba:

Itt már némi zongorakíséret és macskanyávogáshoz hasonlító hangok is társultak az Outcast Hey Ya! című számához.

Kicsit arra emlékeztetnek ezek a videók, mint amikor az ember kívülről figyel egy silent discózó embert, bár nyilván még érdekesebb, amikor maga Elvis, a király csoszogása csikorgatja a dobhártyánkat. Ha kíváncsi a többi, ehhez hasonlóan zseniális alkotáshoz, látogasson el ide.

Kiemelt kép: Yuryi Abramochkin / Sputnik

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik