Kultúra

Eladó az Aranyélet luxusvillája

Képzelje el, hogy felébred reggel a hatalmas, pihe-puha ágyában és kinyitva a szemét a Dunapartot pillantja meg először. Majd kikászálódik az ágyból, és elegáns, minimalista stílusú, hófehér fürdőszobájában megenged magának egy forró fürdőt. Aztán meggondolja magát, és inkább a bugyborékoló vízű jacuzzit választja, hogy teste minden porcikája felébredjen a bizsergő vízfodortól. A megmártózástól maximálisan relaxáltan, átfárad a legmodernebb technológiájú gépekkel felszerelt konyhájába, hogy ott elfogyassza mennyei reggelijét. Ha pedig ez sem lenne elég, borospincéjében kedvére válogathat, melyik évjáratú nedű passzolna leginkább a medence partján tartott, esti fényűző partihoz.

Az Aranyélet betalál oligarchának, kirúgott újságírónak és bárkinek, aki itt él
Ha eddig kívül is lehetett maradni, az utolsó Aranyélet-évad már tényleg nem kegyelmez: úgy tolja a tükröt az arcunkba, hogy csak az nem látja benne az országot, aki teljes tagadásban él.

Na, ez az igazi aranyélet! Ráadásul egy olyan, több mint 500 négyzetméteres házban Dunakeszin, melynek minden pontját a Miklósi család szelleme lengi be. Ez most mind egy szerencsés vásárlóé lehet, hiszen épp hirdetik a házat, melyben az HBO-n nagy sikerrel futó Aranyélet számos jelenetét forgatták. Hirdetése szerint a 2007-ben,  Dunakeszin épült ház eleganciát és gondtalan életet tükröz. Meg is hisszük, ahogy a sorozat részeit elnéztük. Bár Attiláéknak azért nem mindig hozott akkora szerencsét…

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik