Kultúra

A börtönből üzent Pásztor Anna zaklatója

Szeptemberben írtuk meg, hogy egy, a Budapest Parkban tartott augusztusi koncertje közben akarta megkéselni Pásztor Annát, az Anna & the Barbies frontemberét egy férfi. A zaklatót még a koncerten előállították, azóta pedig előzetes letartóztatásban van. Nem ez az első eset, hogy a dunaszerdahelyi, Jozef nevű férfi zaklatni próbálta az énekesnőt. Rengeteg levelet írt neki előzőleg, és többször is emgfenyegette őt. Most, a Blikknek adott interjújában a magát az énekesnő rajongójának valló Jozef a következőket nyilatkozta:

„Szinte egyből beleszerettem, amikor meghallottam a hangját és megláttam. Azt gondolom, én vagyok a másik fele, mellettem lehetne igazán boldog. Én a nőt látom benne, a lelket, aki nem boldog úgy, ahogyan él. Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is… A szerelem nem múlik csak úgy el.

Anna nyolc hónapon át egyszer sem adott egyértelműen elutasító választ a közeledésemre, egyszer sem írta azt, hogy hagyjam békén, vagy hogy nincs esélyem. Csak végül egyszer, a nyáron. Akkor döntöttem el, hogy elmegyek a koncertjére, utána vége. Elfogadom, hogy nem leszünk egy pár. Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé”.

Pásztor Anna zaklatója büntethető
Megvan az elmeorvosi szakértői vélemény.

Jozef azt is elárulta, hogy nem fellebbezett a letartóztatás ellen, mert ha tette valóban bűn, akkor vállalja a következményeket.

Pásztor Anna a Blikknek elmondta, sosem bátorította Jozefet:

„Határozottan és egyértelműen mondhatom, sosem voltam nyitott az üzeneteire. Eleinte csak azért válaszoltam neki, mert nem akartam megbántani, de amint tolakodó és agresszív lett, én is és a párom is megmondtuk neki: álljon le. Majd miután ezt nem tette meg, sőt, éjjelente hívogatott is, letiltottuk. Több profilról is próbálkozott, de egyértelműen elutasítottuk. Ő most azt mondja, én nem adtam határozott választ, de hát nem is volt olyan kérdés! Ha lett volna, akkor az első pillanatban mondtam volna, hogy nem volt és nem is lesz köztünk semmi – szögezte le az énekesnő, aki elárulta, nem tart attól, hogy mi lesz a férfi szabadulása után. – Nem félek én senkitől, fentről vigyáznak rám, de itt sem vagyok egyedül. A helyében nem szívesen futnék össze a férjemmel. Bár már eddig is többször megígérte, hogy leáll és nem tette meg, de ha ezután gengszterkedik, mi is azok leszünk. Ám, ha most leáll és elvonul békében, minden rendben lesz. Kérem a családját, a barátait, foglalkozzanak vele!”

Kiemelt kép: Mónus Márton / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik