Kultúra

Andy Vajna kiáll a TV2 sikerei mellett

Ma írtunk arról hogy a 444 értesülései szerint Mészáros Lőrinc, vagyis az egyik nagyvállalata még idén átveszi Andy Vajnától a TV2 Média Csoport Zrt. irányítását, valamint a TV2 tulajváltásával idén távozik a társaság kötelékéből Dirk Gerkens vezérigazgató és az által képviselt üzleti kör is, élén Rákosi Tamással.

Andy Vajna így reagált a Twitterén a hírekre.

Mészáros Lőrinc átveszi Vajnától a TV2-t
Központosítják a fideszes médiabirodalmat.

„A TV2 Csoport eredményessége megkérdőjelezhetetlen .A TV2 vezetésében nem lesz változás. Büszke vagyok az eddig elért sikerekre, jól halad a menedzsmenttel közösen kialakított hosszú távú stratégia végrehajtása. Óriási hátránnyal indultunk, ma már a TV2 Csoporté a legnézettebb csatornaportfólió a teljes lakosságban.”

A TV2 isteníti magát, miközben tényleg ellövik minden műsorukat
Jókora késéssel indítja el a TV2 az őszi évadot, de végre elindítja, Pintér Tibor és Schobert Norbert ráadásul duplázik. Ennyi műsort ember legyen a talpán, aki nézni tud.

Nem először hangoztatta a csatorna a teljes lakosságban elért eredményeiket, de arról ritkán esett szó, hogy mit történik a kereskedelmileg is fontos 18-49-es korcsoportban.  Az például elég gyorsan kiderült, hogy a főcsatornának, a TV2-nek az RTL Klubon futó X-Faktorral szemben semmi esélye, leginkább a Sztárban sztárt emelhetik a magasba.

A két kereskedelmi csatorna közül az RTL Klub már nyár végén nyitotta az évadot, míg a TV2-nél valójában csak októberben indult el a szezon. Dirk Gerkens, a TV2 vezérigazgatója még a csatorna sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a TV2 csoport piacvezető a teljes lakosság körében, ugyanezt erősítette meg Vajna is.

Kiemelt kép: Balogh Zoltán / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik