Kultúra

Még mindig a Venom érdekli a magyarokat

Tom Hardy és Pókember ellensége, a Venom már túl vannak a második hétvégén, de a film még mindig meg tudta szerezni az első helyet a magyarországi és az amerikai adatok szerint is. A Filmforgalmazók Egyesületének táblázata alapján a Venomra eddig összesen több mint kétszázezren voltak itthon kíváncsiak és majdnem 317 millió forintot hozott. Amerikában a hétvégén 35,7 millió dollárral (~10 milliárd forint) gazdagodott a film, ami azt jelenti, hogy a bemutatótól számítva 142,8 millió dollárnál (~40 milliárd forint) tartanak csak az USA-ban.

Magyarországon a szigorúan szinkronizált Csillag születik (A Star Is Born) áll a második helyen jócskán lemaradva, mindössze 41 ezer látogatóval a második hétvége után, és 60,3 millió forint bevétellel. A harmadik helyezett a hétvége alapján egy animációs film, Apróláb (Small Foot), amit még szeptember végén mutattak be, és összesen 82 ezren mentek el rá.

Nincs értelme feliratozni Lady Gagáék új filmjét, mert úgysem néznék elegen
Eddig csak 17 ezer embert érdekelt Bradley Cooper és Lady Gaga szerelme a Csillag születikben.

A tengerentúlon Lady Gagáék nincsenek ennyire bajban, összesen 94 millió dollárral követik a Venomot, ami nagyon jó szám, ha azt nézzük, hogy a film 36 millió dollárból (~10 milliárd forint) készült, a szuperhősös mozi pedig 100-116 millió dollárból (~28-33 milliárd forint).

A múlt héten megnéztük Nemes Jeles László filmjének számait is, akkor 31 ezer nézőnél tartottunk, ami most 36 ezerre ugrott.

Nemes Jelesnél a világvége sem jöhet elég hamar
Hiába a hatalmas ambíciók, a Napszállta inkább maníros stílusa és a sok kalap miatt emlékezetes.

Kiemelt kép: InterCom

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik