Kultúra

Majka és Curtis ugyanúgy folytatják külön

Már több mint egy hónapja annak, hogy Majka barátja és kollégája állítólagos drogproblémái miatt szakított Curtisszel, azóta pedig külön utakon járnak. Curtis ráadásul most azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a rajongóinak nem kell nélkülözniük a Majkával közösen jegyzett számaikat sem.

Peti részét is én rappelem, úgyhogy lényegesen nagyobb energiára van szükségem a fellépéseken. Nem lehet, és természetesen nem is akarom kihagyni ezeket a számokat, hiszen én is ugyanolyan szerzője vagyok például a Füttyösnek, mint Majka. Persze ezen lehetne vitatkozni, meg bíróságra járni, de minek?

– mondta a lapnak, és hozzátette, hogy reméli, hogy jövőre ő is megtöltheti a Budapest Parkot vagy esetleg az Arénát Emilióval az oldalán.

A két rapper vitája még augusztus végén robbant ki, mikor Majka a szegedi SZIN-en fakadt ki a közönség előtt, hogy befejezte a közös munkát Curtisszel. „Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt, inkább az egyik családtagomat! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön… a kábítószer” – írta később Facebookon, és részletesen elmagyarázta a követőinek, hogy hányszor próbálták megoldani a problémát. Curtis szinte azonnal reagált, de csak annyit üzent Majkának, hogy „mindenkinek meg van a drogja”. Később Majka az Indexnek adott egy interjút, de fogalma sincs, hogy mire gondolhatott Curtis, viszont elmagyarázta, miért állt ki egy ország elé a kokainos üggyel.

Majka: Elvette tőlem Curtist a kábítószer
Nem áll többet együtt színpadra a páros.

Azóta mind a ketten aktívak, külön-külön járnak fellépni, és ugyanúgy előadják a közös számokat, a Elvitted a szívemet vagy a most 53 milliónál járó a Belehalokot. Utoljára a Füttyös című számot adták ki együtt, amit már több mint 16 millióan láttak a YouTube-on.

Kiemelt kép:  Instagram / @majesz187

Ajánlott videó

Olvasói sztorik