Kultúra

Majka: Elvette tőlem Curtist a kábítószer

Mint arról korábban beszámoltunk, Majka a szegedi SZIN fesztiválon jelentette be szerda este, hogy nem dolgozik többet együtt Curtis-szel annak drogproblémái miatt.

Az énekes később a Facebookon tett közzé egy általa fájdalmasnak és tehetetlennek mondott bejegyzést.

Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt, inkább az egyik családtagomat! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön… a kábítószer!!

Majka arról írt, nem tudja tovább fedezni Széki Attila – művésznevén Curtis – életét, ami a drogról és a hazugságokról szól. Mint fogalmazott, az elmúlt öt évben minden tőle telhetőt megtett, de rájött, hogy nem neki kellene mindent megtennie. Az utolsó utáni esély után már nem tud többet tenni.

Orvostól orvoshoz mentek , de semmi nem változott. Ha külföldön voltak, Curtis akkor is megtalálta a módját, hogyan verje át, rázza le csak azért, hogy kábítószerezni tudjon.

A kálvária 5 éve kezdődött, de 3 évvel ezelőtt történt meg az, ami már kihatott a színpadra is. Akkor egy emelt hangú beszélgetésben számon kértem hogy gondolja ezt, és hogy meri ezt megtenni, de a később elhangzott bocsánatkérések és a barátságunk megmentette a kapcsolatunkat. Aztán az ígéretek ellenére semmi nem változott. Mindenhol tartozás, mindenhol probléma, amerre járt. Ez nagyjából végigkísért minket az elmúlt 5 évben!

– írta a posztban.

Arról is szót ejtett Majka, hogy Curtis kokainozott, és az elmúlt években nem tudott egy olyan dalt kipréselni magából ami megállta volna a helyét a mai közegben. A fiatal tehetséges gyerekek elmentek mellette, és ő beszorult egy olyan kalitkába amiből soha nem tudott kimászni.

Azzal is érvelt, hogy 19 főre bővült a kis stábjuk és ő felelősséggel tartozik mindenki életéért.

Elküldte őt a legjobb magyar professzorhoz, aki ilyen, sőt keményebb drogosokkal foglalkozik, de egyszer ment el csak hozzá.

Mindig keresztülvittem az igazam, és mindig megálltam a helyem a világban. Most is ezt fogom tenni! Túl vagyok életem legnehezebb időszakán, megoldottam. Ezt is megfogom! A szívem megszakad, de nincs több fegyver a kezemben, hogy megoldjam ezt a problémát!

Egy fájdalmas, és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem! Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat ,sőt inkább…

Közzétette: Majka – 2018. augusztus 22., szerda

Update

Megszólalt Curtis:

Curtis: Mindenkinek megvan a keresztje és a drogja
Megerősítette, hogy külön utakon folytatják Majkával.

Kiemelt kép: MTI/Nyikos Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik