Kultúra

Henry Cavill nem lesz többé Superman? Reagált a színész

Méghozzá nem is akárhogyan: egy videóval, amelyet nehéz értelmezni.

A The Hollywood Reporter értesülése nyomán terjedt el a világhálón a hír, hogy Henry Cavill leszámolt Superman szerepével és többé nem láthatjuk viszont a Warner Bros. egyetlen leendő szuperhősfilmjében sem, merthogy A. már nem akar az Acélember lenni / B. a stúdió leakarja cserélni (valamelyik).

A váratlanul jött hír azóta is a pletyka szintjén mozog, miután egyelőre hivatalosan nem erősítették meg. Ugyanakkor nyilvánvalóan Cavill fülébe is eljutott, ezért fogta magát és mintegy reakcióképpen feltöltött a Facebookra egy sejtelmes videót, amelyben komoly ábrázattal egy Superman akciófigurát emel a kamera elé, miközben Johann Strauss Kék Duna keringőjének kutyásított verziója szól aláfestésként. Íme:

Izgalmas nap volt a mai

– teszi hozzá Cavill a videóhoz mellékelt kísérőszövegében.

Hogy igazából mit is akart ezzel a videós poszttal üzenni a 35 éves színész, azt már órák óta találgatják mind a rajongói, mind a sajtó, hiszen távolról sem egyértelmű hogy most akkor A. marad Superman és még visszatér a szerepben / B. ennyi volt és valóban búcsút intett a karakternek.

Egyelőre tehát rejtély, hogy mi is a helyzet és Cavill hogyan viszonyul az egészhez, mindazonáltal a lelépésének hírére időközben reagált a Warner is, egy rövid közleménnyel, amelyben így fogalmaznak:

Nagyszerű a kapcsolatunk Henry Cavill-lel, akit nagyon tisztelünk, mindez változatlan marad. Ezenfelül még nem hoztunk döntést a Superman-filmek jövőjével kapcsolatban.

Érdemes megjegyezni, hogy a Clark Kentet/Kal-Elt eddig három produkcióban – Az acélemberben, a Batman Superman ellenben és Az Igazság ligájában – alakító Cavillnek továbbra is szerződése van a stúdióval még egy filmre, amelyről korábban azt rebesgették, hogy a sokak által már 5 éve várt Acélember 2 lehet. A színész még tavaly úgy nyilatkozott, hogy nagyon szeretné, ha a szuperhős ismét önálló filmet kapna, melyben tovább formálhatnák és új kihívások elé állíthatnák a modern interpretációját.

Zseniális videóban hősködik Budapesten Superman
A kisfilmet az HBO készítette a már magyarul is nézhető Krypton című sorozathoz.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik