Kultúra

Zseniális videóban hősködik Budapesten Superman

A kisfilmet az HBO készítette a már magyarul is nézhető Krypton című sorozathoz.

Több, mint három évvel a produkció bejelentését követően idén elindult a Superman szülőbolygóján játszódó Krypton című sci-fi sorozat,amely idehaza az HBO műsorán és az HBO GO-n látható.

Június 19-én, kedden indult a Krpyton szinkronos verziója az HBO csatornáin, amivel egy időben az HBO GO-n az összes epizódhoz elérhetővé vált a magyar szinkron is.

A sötét lovag-trilógia és Az acélember és a Batman Superman ellen társ-forgatókönyvírójaként is ismert David S. Goyer produceri bábáskodásával készülő Krypton két generációval a bolygó pusztulása és Kal-El/Clark Kent/Superman Földre költözése előtt játszódnik. A cselekmény egyelőre zavarosnak tűnik, mindazonáltal az már biztos, hogy a főhős Kal-El nagyfaterja – az ifjú Cameron Cuffe által megformált –, Seyg-El lesz, aki a nevét Superman egyik kitalálója és megalkotója, Jerry Siegel után kapta.

Míg a sorozatban az univerzum távoli sarkában járunk, addig a valóságban Superman a mindennapjaink része. Az HBO lent látható kisfilmjében a szuperhős Metropolis helyett Budapesten tartózkodik és lendül akcióba, ha szükség van rá. A fővárosi küldetése során nem csak a város nevezetességeit ismeri meg, de megment egy vloggert, segít egy kisfiúnak és még a barátnője problémáját is könnyedén megoldja.

Kiemelt kép: YouTube/HBO Magyarország

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik