Kultúra

Új albumot adott ki Eminem, de előtte nem szólt senkinek

Most mindenesetre ingyen végig lehet hallgatni. Milyen kár, hogy nyúlta a borítót.

Meglepetésalbumott tett fel a netre Eminem. A rapper nemes egyszerűséggel kitweetelte az album borítóját, és egy linket az egész alkotáshoz, ami Spotifyon és iTuneson is meghallgatható. Eminem nem jelentette be, hogy új projekten dolgozna, így tényleg a semmiből érkezett a tizenhárom dalt tartalmazó Kamikaze.

Az album online felületen itt hallgatható meg.

Egyelőre nem tudni, hogy a kritikusok mit mondanak az alkotásról. Holott a közönségszavazatokat összegyűjtő rateyourmusic.com-on az egyelőre elég ramatyul áll, még nem érkezett be annyi értékelés, hogy konszenzus jöhessen létre. A lemez borítója egyébként vagy főhajtás a Beastie Boys nevű formáció Licensed to Ill című lemeze előtt, vagy simán annak nyúlása, a két kép között ugyanis kísérteties hasonlóság figyelhető meg:

A Beastie Boys albumának borítója. Kép: Def Jam

Eminem legutóbbi albuma a Revival tavaly jelent meg. Ez a korong megosztott a kritikusokat, a rajongók viszont nagyrészt utálták. Az utóbbi években egyébként elég népszerű lett az előadók körében, hogy bejelentés nélkül, meglepetésszerűen adjanak ki albumokat: többek között Beyoncé, Young Thug, illetve Drake is csináltak már ilyet.

Kiemelt kép: Frans Schellekens/Redferns

Ajánlott videó

Olvasói sztorik