Szórakozás

Eminem lánya beauty influenszer szeretne lenni

Eminem egyetlen gyeremeke,  Hailie Scott Mathers nagyon ritkán nyilatkozik édesapjához füződő viszonyáról, valamint saját életéről, most azonban kivételt tett, a DailyMailnek adott interjújában, amiben többek között azt is elárulta, hogy mivel szeretne foglalkozni a jövőben.

Így néz ki Eminem 22 éves lánya
Megvillantotta kockás hasát.

A most 22 éves Mathers nem rég diplomázott a Michigani Állami Egyetemen és bár életének következő nagy lépései még csak a tervezgetés fázisát érték el, egy dolog mindenképp van, amit szeretne megvalósítani: egy szépségápolással sminkekkel foglalkozó Instagram-fiók.

Ehhez amúgy minden lehetősége adott, hiszen jelenlegi fiókján – bár 2017-ben töltötte fel utolsó fotóját – közel egymillió követője van, ami tökéletes kiindulási alap egy beauty influencer számára.

Halkan viszont azért megjegyezzük, hogy Eminem lányának mindenképp nagyon jónak kell lennei, hiszen gyakorlatilag már Dunát lehet rekeszteni a hasonló Instagram-fiókokkal, de mi azért szurkolunk.

Hailie Scott (@hailiescott1) által megosztott bejegyzés, Okt 25., 2016, időpont: 5:42 (PDT időzóna szerint)

Hailie Scott (@hailiescott1) által megosztott bejegyzés, Dec 22., 2017, időpont: 7:52 (PST időzóna szerint)

Az interjúból amúgy az is kiderült, hogy Eminem nagyon jó viszonyt ápol lányával és gyakorlatilag mindenben támogatja őt.

(Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik