Kultúra

Úgy néz ki, Pókember is fel fog tűnni a Venomban

Mohos Máté
Mohos Máté

2018. 08. 31. 15:06

Óriási titkolózás folyik Pókember szerepéről a filmben, de egyre inkább úgy tűnik, megjelenhet a szuperhős ősellensége eredetsztorijában.
Korábban a témában:

Egyre inkább úgy tűnik, meg fog jelenni Pókember a Tom Hardy főszereplésével készülő Venomban. A stúdió és a rendező többször is visszautasították, hogy megerősítsék, vagy cáfolják a hírt, de egyre több a nyom arra, hogy a Marvel-filmekben Tom Holland által alakított Peter Parker fel fog tűnni az októberben mozikba kerülő szuperhősfilmben.

Nem tudom, mit szabad erről mondanom. Mármint tudom a választ a kérdésre, hiszen láttam a filmet. De nem akarok bajba kerülni azért, mert olyat árulok el, amit nem kellene

– ezt a választ adta a rendező, Ruben Fleischer arra a kérdésre, hogy része-e a film sztorijának Pókember. És ha ez nem lenne elég a közelmúltban a Marvel-filmek főproducere, Kevin Fiege is azt mondta, nem zárja ki a lehetőséget, hogy a Sony által gyártott filmek és a Marvel univerzuma összetalálkozzanak Pókembernek köszönhetően. A szuperhős ugyan szerepel a Marvel filmes univerzumában, de a karakter jogai, ahogy Venoméi is a Sonynál vannak. Ez annak köszönhető, hogy a Marvel a kilencvenes években, amikor a csőd szélén állt, azzal próbálta menteni magát, hogy eladta néhány leghíresebb szuperhősének filmes jogait.

A két stúdió sokáig nagyon nem akart kollaborálni, de miután a Sony új Pókember-filmjei, és egyéb szuperhősös produkciói sem érték el a rivális Marvel sikerét, egyre inkább hajlani kezdett arra, hogy összehozzák az univerzum két felét. Ennek a következménye lett az, hogy Pókember csatlakozhatott a Bosszúállókhoz.

A Venom producere a Sonynál ráadásul ugyanaz az Amy Pascal, aki a Pókember: Hazatérést gyártotta a Marvelnek, aki nem rég el is mondta, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik a két alkotás.

És ha még ez sem lenne elég arra, hogy nekiálljunk reménykedni Pókember szereplésében a Venomban, egyes pletykák szerint többen is szemtanúi voltak annak, hogy Holland a film forgatásán járt, és Peter Parkerként felvettek vele egy cameót.

Kép: Sony Pictures Entertainment/Screen Rant

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Kijini Primary School students learn to float, swim and perform rescues on Tuesday, October 25, 2016 in the Indian Ocean off of Mnyuni, Zanzibar.
—
Daily life in the Zanzibar Archipelago centers around the sea, yet the majority of girls who inhabit the islands never acquire even the most fundamental swimming skills. Conservative Islamic culture and the absence of modest swimwear have compelled community leaders to discourage girls from swimming. Until now.

For the past few years, the Panje Project has made it possible for local women and girls to get into the water, not only teaching them swimming skills but aquatic safety and drowning prevention techniques. The group has empowered its students to teach others, creating a sustainable cycle. Students are also provided full-length swimsuits, so that they can enter the water without compromising their cultural and religious beliefs.

While the wearing of full-length swimsuits may be seen as subjugation, donning one in order to learn a vital life skill, which has long been and would otherwise be forbidden, is an important first step toward emancipation. Education — whether it be in or out of the water — serves as a springboard providing women and girls the empowerment and tools with which to claim their rights and challenge existing barriers.

The rate of drowning on the African continent is the highest in the world. Still, many community leaders have yet to warm up to the idea of women and girls learning to swim. The swimming lessons challenge a patriarchal system that discourages women from pursuing things other than domestic tasks. It is this tension of the freedom one feels in and under water juxtaposed with the limitations imposed upon Zanzibari women that is at the heart of this series.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.