Kultúra

Tom Hardy szörnyeteggé változik az új Venom-trailerben

Kemény akcióhorrort vetít előre az előzetes, amelyben már a főhős bizarr képességeiből is ízelítőt kapunk.

Jelenleg már az utómunkálatokat tapossa a Venom című sci-fi akcióhorror, amelynek a februári teaser trailere tán mára megjelent az első teljes előzetese. A kedvcsinálóban immár nemcsak abból kapunk ízelítőt, hogy a főhős szerepében Tom Hardy milyen különös, de menő új képességekre fog szert tenni, hanem a trailer végén azt is láthatjuk, amint felveszi a Marvel-képregényekből ismert antihős külsejét.

A Venom cselekményével kapcsolatban kiderül, hogy a Hardy által megformált riporter, Eddie Brock belekeveredik majd egy sötét ügybe, amely odáig vezet, hogy a testébe költözik egy földönkívüli entitás. Utóbbi aztán elkezdi átvenni felette a hatalmat, ugyanakkor Brock lassan megtanul együtt élni és együttműködni a hozzá a fejében beszélő lénnyel, amelynek képességeit aztán a jó szolgálatába állítja.

A Sony égisze alatt készülő és a Ruben Fleischer rendezte Venom a karakter első saját, összesítésben pedig a második filmje lesz, miután a 2007-es Pókember 3-ban már feltűnt nemezise, Peter Parker egyik ellenfeleként. Abban a filmben Eddie Brockot Topher Grace (Azok a 70-es évek show, Traffic) alakította.

A Hardy mellett Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed és Michelle Lee alkotta szereplőgárdával közelgő Venom várhatóan októberben fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik