Kultúra

Tom Hardy szinkronnal is félelmetes Venomként

A Pókember bestiális ellenségéről szóló horror új előzetesében, aminek itt a magyar változata.

A produkció tavaszi bejelentését követően jelenleg már az utómunkálatokat taposs a Venom című sci-fi akcióhorror, amelynek a héten jelent meg az első teljes előzetese. A mozgalmas és para trailernek mára elkészült a szinkronos változata, amelyben ismét Király Attila kölcsönzi a hangját Tom Hardynak.

A Venom cselekményével kapcsolatban kiderül, hogy a Hardy által megformált riporter, Eddie Brock belekeveredik majd egy sötét ügybe, amely odáig vezet, hogy a testébe költözik egy földönkívüli entitás. Utóbbi aztán elkezdi átvenni felette a hatalmat, ugyanakkor Brock lassan megtanul együtt élni és együttműködni a hozzá a fejében beszélő lénnyel, amelynek képességeit aztán a jó szolgálatába állítja.

A Sony égisze alatt készülő és a Ruben Fleischer rendezte Venom a karakter első saját, összesítésben pedig a második filmje lesz, miután a 2007-es Pókember 3-ban már feltűnt nemezise, Peter Parker egyik ellenfeleként. Abban a filmben Eddie Brockot Topher Grace (Azok a 70-es évek show, Traffic) alakította.

A Hardy mellett Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed és Michelle Lee alkotta szereplőgárdával közelgő Venom várhatóan októberben fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik