Kultúra

A Star Wars miatt áll neki alkoholt árulni a Disneyland

A park új látványossága sör- és borkülönlegességeket fog felszolgálni, hogy tényleg Mos Eisley-ban érezhessék magukat a vendégek.

Új, Star Wars-témájú látványosság nyílik az anahemi Disneylandben. A Tatooine bolygón található Mos Eisley városának kantinját megjelenítő bár azért számít különlegesnek, mert ez lesz az első hely a parkban, ami alkoholtartalmú italt fog szolgálni a látogatóknak.

Az eredeti 1977-es Star Wars-filmben megismert kantina egy csempészek és gengszterek által benépesített, eléggé alvilági hely volt, úgyhogy a döntésnek, hogy be is rúghatnak a látogatók a lepukkant bár mintájára épülő látványossagban lehet azért valamennyi értelme.

A helyet egy izgalmas idegen üzletvezető, Oga Garra irányítja. A kantinban szigorú viselkedési szabályok vannak, hogy kordában tartsák a rendetlenkedő vendégeket

figyelmeztet a Disney közleményében arra, hogy habár lesz alkohol a helyen, azért akkora duhajkodást nem fognak engedélyezni. Egyébként csak különböző exotikus adalékokkal készült borok és sörök lesznek majd kaphatóak, amiket szintén Star Wars-témájú poharakból lehet majd fogyasztani.

A helyszínhez egy hangulatfotót is mutatott a Disney, körülbelül így fog kinézni:

A Star Wars miatt áll neki alkoholt árulni a Disneyland 1
Kép: Disney via HuffPost

A látványosság, ami egyelőre csak egy Disneylandben lesz látogatható, valamikor 2019-ben nyílik. A bárban a zenéért a RX-24 nevű droid fog felelni, akit a Star Wars: Lázadók című sorozatból ismerhetnek a rajongók.

Kép: Disney/Lucasfilm/Kőbányai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik