Kultúra

Szakított vőlegényével Köböl Anita, a TV2 műsorvezetője

Négy hónapos kapcsolat után érkezett az eljegyzés, majd rá nem sokra a szakítás is.

Szakított vőlegényével Köböl Anita, a Ripost és a Falforgatók című lakásátalakító show műsorvezetője. A nő a hírt a Mokkában jelentette be. Elmondása szerint habár a kapcsolat harmonikus volt, nem volt meg az az erős összetartó kapocs, amitől az szintet léphetett volna. Az esküvőt először csak halasztották, aztán egy idő után rájöttek, hogy nincs tovább, le is kell mondaniuk.

Nagyon szép kapcsolatunk volt, és jól éreztük magunkat együtt, valami lényegesen erősebb kötelék azonban mintha végig hiányzott volna, de ezeket a dolgokat picit a szőnyeg alá söpörtük, és ha beszélgetést kezdeményeztem, sokszor vitás helyzet alakult ki belőle. Hiszek abban, hogy egy kapcsolatban fontos, hogy megbeszéljünk dolgokat, mert pont a sok söprögetés miatt lesz nagy szakadék a két ember között. Végül nálunk is ez lett az eredmény

– mondta el Köböl. A kapcsolat egyébként már egyszer zátonyra futott, de akkor még úgy gondolták, képesek lesznek azt megmenteni párjával, így újrakezdték. A szakítás végül pár hónappal ezelőtt történt meg, de erről egészen eddig nem beszéltek a nyilvánosság előtt.

A TV2 máris bukott egy nagyot az RTL Klubbal szemben
Nem jött be az emojis játék, az első este a nézők a Nyerő párost választották Stohl András Piramisa helyett.

A műsorvezető Instagramon is posztolt a hírről, itt többek között ezt írta le:

Tisztelettel váltunk el egymástól, bár részemről komoly veszteséggel járt, hogy imádott kutyáim nem tarthattak velem, de azóta is gondjukat viselem.

Kedves Mindenki! Mostanában egyre többen kérdeztétek tőlem, hol van a párom, miért nem láttok minket együtt. Tartozom nektek annyival, hogy elárulom: valóban jó pár hónapja nem vagyunk egymás életének részei. Kellett némi idő, hogy az első, felfokozott érzelmek csillapodjanak, és minden visszaàlljon a hétköznapi kerékvágásba. Tisztelettel váltunk el egymástól, bár részemről komoly veszteséggel járt, hogy imádott kutyáim nem tarthattak velem, de azóta is gondjukat viselem. Boldog vagyok és jól érzem magam, és azt vallom, minden változás okkal történik. Legyen szép napotok, köszönöm, hogy vagytok nekem! ❤️ . 📸 Zsigmond László

Köböl Anita (@kobol.anita) által megosztott bejegyzés, Aug 27., 2018, időpont: 11:01 (PDT időzóna szerint)

Kép: Mohai Balázs/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik