Kultúra

Marozsán Erikát végleg kikészítették

Ismét őrült előzetes érkezett a Paraziták a Paradicsomban című, a Filmalaptól függetlenül készült magyar filmhez. Az alkotásban a Marozsán Erika és Kovács Krisztián alakította házaspár életét forgatják fel többé-kevésbé hívatlan vendégek, köztük a nő húga, valamint a férfi, akinek a hibájából tolószékbe került a Rába által alakított karakter. A filmben jó sok erőszak és ordítozás lesz, valamint pár elég kemény jellemrajzot is láthatunk majd.

A film egy része itthon, egy része pedig Olaszországban forgott.

 

70 millióból készül Marozsán Erika új filmje
A színésznő fogja játszani a főszerepet a Paraziták a Paradicsomban című produkcióban, amelyről sajtótájékoztatón meséltek az alkotók.

A 70 millió forintból készült filmet Kasvinszki Attila rendezi, az Marius von Mayenburg kortárs drámája alapján készült. A szeptember 27-én a mozikba kerülő film a rendezője szerint komoly társadalomkritikát fogalmaz meg:

A Paraziták a Paradicsomban mesébe illő tengerparti környezetben játszódik, egyszóval a paradicsomban. A szereplők többsége mégis kizárólag a saját, személyes problémáikkal vannak elfoglalva, és a frusztrációikat a szeretteiken próbálják levezetni. Nem veszik észre a körülöttük lévő világot, egymás parazitái, vérszívói lesznek, és megkeserítik a másik életét

– mondta el Kasvinszki alkotásáról.

Marius Von Mayenburg kiemelte, hogy a forgatókönyv mennyire jól tükrözi a dráma mondanivalóját, és szinte azonnal rábólintott a filmre.

– méltatta Kasvinszki munkáját Szijj András, a film egyik producere.

Kép: Mozinet

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik