Kultúra

Állítólag Asia Argento nem tudta, hogy kiskorúval szexel

Legalábbis ezt látszik bizonyítani néhány kiszivárgott magánbeszélgetés Harvey Weinstein egyik első vádlójáról.

Valóban szexelt Asia Argento egy tizenhét éves fiúval, ám csak később jött rá arra, hogy partnere, Jimmy Bennett kiskorú volt, írja a TMZ nevű bulvárlap néhány Facebookos beszélgetés alapján, amiket állításuk szerint Argento folytatott Bennettel, illetve egy barátjával.

Amennyiben az üzenetek tényleg a #MeToo botrány kirobbantásában kulcsszerepet játszó színésznőtől származnak, és igazat is mond bennük, az is kiderül, hogy a szexet Bennett kezdeményezte, aki azután hetekig levelekkel zaklatta Argento-t, aki akkori barátján, a nemrég öngyilkosságot elkövető Anthony Bourdainen keresztül magánnyomozót fogadott, hogy anyagot gyűjtsön a fiúról kaliforniai együttlétük után.

Harvey Weinstein egyik áldozatát szintén szexuális zaklatással vádolják
Asia Argento állítólag egy 17 éves fiúval feküdt le, aki kártérítést is kapott.
Kép: TMZ

Szexeltünk, és furán éreztem magam. Nem tudtam, hogy kiskorú volt egészen addig, amíg meg nem jött a levél.

– írja Argento a neki tulajdonított üzenetben.

Mindez ellentmond a színésznő keddi nyilatkozatának, amelyben kijelentette, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata a vádlójával. A New York Times szerint Bennett be is perelte Argento-t a számára traumatizáló együttlét után, aki szintén Bourdainen keresztül egy 380 ezer dolláros (~108 millió forint) kártérítést fizetett neki áprilisban. A TMZ által összeszedett terhelő bizonyítékok között van egy kép is, ami intim körülmények között ábrázolja Argento-t és Bennettet.

A két színész először 2004-ben, Argento A szív csalfa vágyai című filmjének forgatásán találkozott, amiben Bennett a színésznő által játszott karakter fiát alakította.

Asia Argento volt az egyik első színésznő, aki nyíltan vállalni merte, hogy az azóta megbukott, és büntetőeljárás alatt álló hollywoodi producer, Harvey Weinstein megerőszakolta. A színésznőt a producer az 1997-es cannes-i filmfesztiválon támadta meg, amikor Argento 21 éves volt.

Kiemelt kép: Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik