Kultúra

Hangyáék úgy csalnak autós üldözés közben, ahogy senki más

A trükközésükből ad ízelítőt a Marvel következő szuperhősmozijának első filmklipje.

Miután már lecsengőben van a bevételi rekordokat halmozó Bosszúállók: Végtelen háború a mozikban, a Marvel (és a Walt Disney) elkezdhet jobban ráhasalni idei harmadik produkciója: A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp ) promóciójára, amelynek jegyében megjelent az első hosszabb részlet a filmből.

A 2015-ös A Hangya folytatásaként közelgő film fő pikantériája a Marvel képregények egyik népszerű női hőseként ismert Darázs mozis bemutatkozása lesz, miután az Evangeline Lilly által már az első filmben is megformált Hope van Dyne felölti az apja, Dr. Han Pym (Michael Douglas által neki tervezett gúnyát. Az új előzetesből az is kiderül, hogy az időben egyébként a Végtelen háború eseményei előtt játszódó film negatív hőse a Szellem lesz, aki a képregényekben Vasember egyik ellenfeleként mutatkozott be.

Lilly és Douglas mellett Scott Lang/A Hangya szerepében Paul Rudd, illetve a lökött sleppjét alkotó Michael Peña (Luis), David Dastmalchian (Kurt) és T.I. (Dave) is visszatér az első filmből. Az új mellékszereplők Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Walton Goggins és Laurence Fishburne lesznek.

A három éve A Hangyát is levezénylő Peyton Reed rendezésében közelgő A Hangya és a Darázs július 6-án fog debütálni az amerikai mozikban. A pontos hazai bemutató még nem ismert.

Kiemelt kép: Walt Disney/Marvel Studios

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik