Kultúra

Hangyáék magyarul is megmutatják, nem csak a Bosszúállók tudnak zúzni

Itt A Hangya és a Darázs új előzetesének szinkronizált változata, amelyben bekeményítenek az apró szuperhősök.

Miközben a rajongók világszerte a Bosszúállók: Végtelen háborúval vannak elfoglalva, a Marvel már ráhasalt a következő produkciójaként közelgő A Hangya és a Darázs promóciójára és a múlt héten közzétette a film második előzetesét. Ezt a Fórum Hungary jóvoltából immár szinkronosan is nézhetjük.

A 2015-ös A Hangya folytatásaként közelgő film fő pikantériája a Marvel képregények egyik népszerű női hőseként ismert Darázs mozis bemutatkozása lesz, miután az Evangeline Lilly által már az első filmben is megformált Hope van Dyne felölti az apja, Dr. Han Pym (Michael Douglas által neki tervezett gúnyát. Az új előzetesből az is kiderül, hogy az időben egyébként a Végtelen háború eseményei előtt játszódó film negatív hőse a Szellem lesz, aki a képregényekben Vasember egyik ellenfeleként mutatkozott be.

Lilly és Douglas mellett Scott Lang/A Hangya szerepében Paul Rudd, illetve a lökött sleppjét alkotó Michael Peña (Luis), David Dastmalchian (Kurt) és T.I. (Dave) is visszatér az első filmből. Az új mellékszereplők Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Walton Goggins és Laurence Fishburne lesznek.

A három éve A Hangyát is levezénylő Peyton Reed rendezésében közelgő A Hangya és a Darázs július 6-án fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai bemutató még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik