Kultúra

Itt vannak az első képek Ryan Goslingról Neil Armstrongként

Akit a színész a Kaliforniai álom rendezőjének First Man című új filmjében kelt életre.

Még 2016 végén jelentették be, hogy az utóbb hét Arany Glóbusszal és hat Oscar-díjjal kitüntetett Kaliforniai álom után ismét közös filmet készít a musicalt író-rendező Damien Chazelle és Ryan Gosling, akik First Man címmel Neil Armstrongról és a Holdra szállásról forgatnak életrajzi sci-fit.

A produkció már az utómunkálatok fázisában mozog és a People magazin jóvoltából most megjelentek belőle az első képek, amelyeken az Armstrongot megformáló Gosling mellett az űrhajóslegenda feleségét, Janet Armstrongot megformáló, Golden Globe-díjas Claire Foy (Farkasbőrben, The Crown) is feltűnik.

A First Man forgatókönyvét a Spotlight: egy nyomozás részletei szkriptjéért Oscar-díjat nyerő Josh Singer és Nicole Perlman (A galaxis őrzői, Captain Marvel) írta James R. Hansen First Man: The Life of Neil A. Armstrong (Első ember: Neil A. Armstrong élete) című életrajzi könyve alapján.

A mások mellett Kyle Chandler, Jason Clarke, Jon Bernthal, Corey Stoll, Pablo Schreiber és Patrick Fugit mellékszereplésével készülő alkotás október 12-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ismét közös filmet forgat Ryan Gosling és a Kaliforniai álom rendezője
A kirobbanó sikerű musicaljük után a történelem leghíresebb űrhajósának életét fogják filmre vinni.
Kiemelt kép: Getty Images/Dave J Hogan

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik