Kultúra

Jennifer Garner bekeményít és átmegy terminátorba

Hogy bosszút álljon családja gyilkosain a Peppermint című akcióthrillerben, amelynek itt az első előzetese.

A 2006-ban véget ért Alias és a 2007-es A királyság után először játszik ismét akciófilmben Jennifer Garner, aki az elmúlt több mint egy évtized drámai és vígjátékszerepeit követően bevállalta a Peppermint (Borsmenta) című bosszúállós-leszámolós mozi főszerepét. A produkció az első előzetes alapján az Elrabolva-filmeket fogja idézni, amely nem lesz véletlen: ugyanazok a producerei és ugyanaz a Pierre Morel rendezi, aki Liam Neeson 2008-as első bosszúhadjáratát is készítette.

A Peppermintben Garner egy Riley North nevű családanyát játszik, akinek egy nap a szeme láttára meggyilkolják a férjét és a kislányát. A merényletben megsérülő Riley miután magához tér a kórházban, azzal szembesül, hogy van három gyanúsított mexikói, akiket aztán bizonyítékok hiányában felmentenek és ő nem tehet semmit. Az összeomlás szélén álló nő ekkor megembereli magát és eltökéli, hogy személyesen áll bosszút az elkövetőkön és a gyanú szerint őket futtató mexikói drogkartellen. Riley ezt követően évekig képzi magát, hogy elég profivá váljon a fegyverek és a harci technikák terén, majd a merénylet ötödik évfordulóján elindul, hogy kinyírja azokat, akik megfosztották őt a családjától.

A mások mellett John Ortiz (Amerikai gengszter, Kong: Koponya-sziget), John Gallagher Jr. (Jonah Hex, Cloverfield Lane 10), és a rapperként is ismert Cliff „Method Man” Smith (Keanu: Macskaland, Fülldet utcák) mellékszereplésével forgatott Peppermint szeptember 7-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Lakeshore Entertainment/STX Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik