Kultúra

Josh Brolin háborút indít a drogmaffia ellen a Sicario 2-ben

És ezért már az akcióthriller új előzetesében is egymást érik a brutális leszámolások. Trailer.

Két évvel a Sicario – A bérgyilkos után Stefano Sollima (A.C.A.B. – Minden zsaru rohadék, Gomorra) rendezésében közeleg a sötét és erőszakos akcióthriller folytatása: a Sicario: Day of the Soldado, amely nálunk majd Sicario 2 – A zsoldosként fog a mozikba kerülni. A második részben ugyan a Sicario főszerepét játszó Emily Blunt nem tér vissza, de a másik két kulcsfigurát alakító Josh Brolin és Benicio Del Toro igen, hogy miként azt az új trailer is mutatja, közösen vegyék fel a kesztyűt a drogmaffiával.

Az alapfilm után a folytatás sztoriját is a Hollywood egyik legkeresettebb forgatókönyvírójává vált (és már saját westernsorozaton is dolgozó) Taylor Sheridan írta. A Soldado az FBI és a mexikói drogmaffia között eldurvuló háborúra fog fókuszálni. A kartellek ellen hadjáratot indító Matt Gaver (Brolin) ismét szövetkezik a titokzatos bérgyilkossal, Alejandro Gillickkel (Del Toro), hogy együtt levadásszák a vezetőket.

A mások mellett Matthew Modine, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Catherine Keener és Shea Whigham mellékszereplésével forgatott Sicario 2 június 29-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Sony Pictures Entertainment 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik