Kultúra

Rendező és főszereplő nélkül maradt a Holló-remake

Pedig a tervek szerit részben Budapesten forgatták volna.

Alig három hónapja írtuk meg, hogy több éves ígérgetést és halogatást követően végre sínen van az 1994-es A Holló (The Crow) feldolgozása, mire most váratlanul komoly érvágás érte a produkciót tervező Sonyt, ugyanis a főszerepet bevállaló Jason Momoa és a rendezésre szerződtetett Corin Hardy is dobbantott.

A hírt a Deadline szállította, amelynek szerint kreatív és pénzügyi nézetkülönbségek állnak a színész és a direktor lelépése hátterében. A dologgal kapcsolatban Hardy ugyan még nem nyilatkozott, Momoa ugyanakkor az Instagramján megerősítette, bocsánatot kérve mindenkitől, főleg a Holló karakterét megálmodó James O’Barrtól, amiért eldobta ezt az „álomszerepet”, amelyre amúgy nyolc évet várt.

Hogy mi lesz a Holló-remake-kel, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre a Sony vélhetően továbbra sem tesz le az elkészítéséről. Már csak azért sem, mert jó eséllyel már meg sem lepődtek azon, hogy lelécelt a címszerepre kiszemelt színész, miután az elmúlt évek során Luke Evans és Jack Huston is így tett.

A budapesti forgatás minden bizonnyal ugrott, akárcsak a 2019 októberére kitűzött bemutató is.

Jason Momoa legközelebb Az Igazság Ligájában bemutatkozott Aquaman saját filmjében lesz látható a mozikban. A produkció már az utómunkálatokat tapossa és decemberben fogják bemutatni.

Készül az Aquaman - itt az első forgatási fotó és a film logója
Mostanra az is eldőlt, hogy ki rendezi a Jason Momoa címszereplésével készülő szuperhősmozit.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures/DC Entertainment

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik