Kultúra

Könyörtelen lesz Kevin Costner cowboy maffiavezérként

Ez derül ki a Yellowstone új előzeteséből, amely egy kőkemény western- és thrillersorozatot ígér.

A márciusban megjelent teaser trailer után mára kijött a teljes előzetese az Oscar-díjas Kevin Costner főszereplésével közelgő Yellowstone című sorozatnak, amely a western ,a dráma és a thriller műfajait fogja ötvözni. A szériát az a Taylor Sheridan készíti, aki az elmúlt években a Sicario – A bérgyilkost, A préri urait és a Wind River – Gyilkos nyomont is írta, illetve az utóbbival már rendezőként is bizonyított.

Első tévés produkciójában Sheridan folytatja Amerika kegyetlen és mocskos arcának bemutatását, ezúttal egy családon, az USA egyik legnagyobb egybefüggő farmját uraló Dutton famílián keresztül. A sorozat arról fog szólni, miként igyekszik megvédeni földjeit a kétes ügyleteket is bonyolító, maffiaszerű család feje, John Dutton (Costner), aki erőszakos módszerektől sem riad vissza, ha a birodalmát fenyegető telepesek, az Indián rezervátum és a Yellowstone nemzeti park embereit kell félreállítani az útból.

A Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Danny Huston, Dave Annable és Gil Birmingham mellékszereplésével készülő Yellowstone június 20-án fog startolni a Paramount amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik