Kultúra

Titokzatos módon eltűnt egy ismert rockzenekar énekese

Scott Hutchinson előbb furcsa posztokat tett közzé a Twitteren, majd felszívódott.

A The Guardian számolt be róla, hogy a skóciai Edinburghben tegnap eltűnt Scott Hutchison énekes, a Frightened Rabbit nevű indie rockzenekar frontembere. Hutchinsonnak azt követően veszett nyoma, hogy több rejtélyes és sokatmondó posztot tett közzé a Twitterén.

Legyetek nagyon jók azokhoz, akiket szerettek. Ez nem garantált. Annyira bosszús vagyok, amiért nem. Nem a normák szerint éltem az életemet és ez megöl engem. Kérlek, öleljétek meg a szeretteiteket.

– írta a 36 éves énekes kedden, majd aztán tegnap ezzel az utolsó poszttal jelentkezett:

Most távol vagyok. Köszi.

Az énekes bejegyzései és eltűnése megrémítették a Frightened Rabbit többi tagjait, akik ugyancsak Twitteren kérték a rajongókat, hogy értesítsék őket, amennyiben tudomásuk van barátjuk hollétéről.

Hutchinson ügyében a skót rendőrség is nyomozást indított. Mint kiderült, utoljára szerda hajnalban látták őt, amikor elhagyott egy hotelt az Edinburgh nyugati felében lévő South Queensferryben. A hatóságok szerint feltehetően még mindig a skót fővárosban lehet.

A Frightened Rabbitet Scott Hutchinson és fivére, a dobos Grant Hutchison alapították 2003-ban. A rockegyüttes eddig öt stúdióalbumot adott ki, a legutóbbit Painting of a Panic Attack címmel 2016-ban.

Kiemelt kép: Getty Images/David A. Smith

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik