Kultúra

Beszóltak neki, megsemmisítő kommenttel válaszolt a Rage Against the Machine gitárosa

Méghozzá szó szerint, ugyanis az őt kritizáló utóbb törölte is a profilját a szócsata felületéül szolgáló Instagramon.

Az internet egyik új kedvence az a közösségi médiás csetepaté, amely az amerikai gitáros, énekes és dalszerző Tom Morello nevéhez fűződik az Instagramon.

Történt ugyanis, hogy a korábban a Rage Against the Machine, az Audioslave, a Street Sweeper Social Club és a Prophets of Rage nevű zenekarokban is megforduló Morello néhány nappal ezelőtt egy képet osztott meg magáról, amelyen mellette egy „Fuck Trump” felirattal dekorált gitár látható.

Mood. Photo: @gobinderjhitta

A post shared by Tom Morello (@tommorello) on

A zenevilág és a rajongói számára nem ismeretlen a politikai aktivistaként is ismert Morello véleménye a Trump-adminisztrációról, ennek ellenére egy bizonyos davez67 nevű felhasználó tegnap vette a bátorságot és belekötött az 53 éves zenészbe, mondván:

Még egy sikeres zenész, akiből hirtelen politikai szakértő lett.

Szegény davez67 nyilván keveset tud Morellóról, így nem is sejtette, mekkora bakot lő a kommentjével Tudniillik a zenész még 1982-ben éppen politikatudományból diplomázott a Harvardon, ráadásul 1987-88 között az akkori kaliforniai szenátor, a demokrata Alan Cranston hivatalában dolgozott.

Mindez pedig adta magát a zenész egyszerre frappáns és megsemmisítő válaszához (via Independent):

#HomeSchooling

A post shared by Tom Morello (@tommorello) on

davez67 nem kell valakinek a Harvard Egyetemen kitüntetéssel diplomáznia politikatudományból ahhoz, hogy felismerje ennek az adminisztrációnak az etikátlan és embertelen természetét. Nos, ugyanakkor én éppenséggel kitüntetéssel diplomáztam politikatudományból a Harvard Egyetemen, szóval megerősíthetem ezt számodra.

Mindennek az lett az eredménye, hogy davez67 nem sokkal később deaktiválta az Instagram-profilját.

Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Scott Dudelson

Ajánlott videó

Olvasói sztorik