Kultúra

Tele lesz ijesztő furcsaságokkal Stephen King új horrorsorozata

Kiderült, mikor fog startolni a Castle Rock című széria, amely egyúttal új előzetest is kapott.

Még októberben jelentette be A szolgálólány meséjét is készítő Hulu, hogy 2018-ban új misztikus horror- és drámasorozatot indítanak Castle Rock, címmel, amely Stephen King művein fog alapulni. A sorozatot nyára ígérték, azonban a bemutatóját nem tűzték ki, legalábbis eddig, merthogy immár fix, hogy július 25-én fog debütálni a Hulu oldalán. A premierdátum bejelentése mellett új trailer is érkezett a szériához.

A J.J. Abrams által producerált sorozat (első évadában) tíz különböző történetet fog elmesélni, melyek között az lesz a kapocs, hogy mind a King történeteiből ismerős Castle Rock fiktív városkájában játszódnak. A szereplőket olyan színészek fogják játszani, mint Andre Holland, Sissy Spacek, Scott Glenn, Jane Levy és Bill Skarsgård, aki a tavaly mozikba került AZ rettenetes bohócát is megformálta.

A Castle Rock már a második King-sorozata lesz Abramsnek és a Hulunak, ugyanis az első a James Franco főszereplésével két éve készült 11/22/63 volt, amelyet a nézők és a kritikusok is szerettek.

Kiemelt kép: Hulu/Bad Robot/Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik