Kultúra

Céline Dion énekel, Deadpool táncol az év legpusztítóbb klipjében

Be lehet zárni az internetet, mert a Deadpool 2 betétdalának videójánál ütősebb már nem lesz.

Még két hét és mozikba kerül a Deadpool 2, amelynek ugyan már áprilisban kijött a végső előzetese, de miként most kiderült, az még semmi volt ahhoz a videóhoz képest, amely a mutánsmozi hivatalos betétdalához készült. Már önmagában az sem semmi, hogy az Ashes című dalt nem más, mint Céline Dion énekli, viszont erre még sikerül rátenni egy lapáttal magával a klippel, amelyben felbukkan Deadpool is, aki a Flashdancet idézve elképesztő átéléssel táncolja végig a számot, méghozzá magassarkúban.

A 2016 egyik legnagyobb sikerévé vált Deadpool folytatásaként közelgő Deadpool 2-ben a két hősködés között Vanessával (Morena Baccarin) nagy szerelemben élő Wade/Deadpool (Ryan Reynolds) összeakad majd egy különleges képességekkel bíró kölyökkel (Julian Dennison), akiért azonban eljön a jövőből Nathan Summers, alias Kábel (Josh Brolin), a kőkemény (és félig kibernetikus) harcos. Hogy lenyomja Kábelt, Deadpool szupercsapatot toboroz maga köré, ők lesznek a majd az X-Force.

A már említettek mellett Zazie Beetz (Domino), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder), illetve Bill Skarsgård, Terry Crews és Eddie Marsan játsszák a főbb szerepeket a produkcióban, amelyet az első film sztoriját is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick írt.

A David Leitch (John Wick, Atomszőke) rendezte Deadpool 2 május 17-én fog a hazai mozikba kerülni.

Deadpool jelentkezett Bosszúállónak, de Vasember elzavarta
Ez derül ki abból a levélből, amelyet az ütődött mutánst játszó Ryan Reynolds tett közzé.
Kiemelt kép: YouTube/CelineDionVEVO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik