Kultúra

2019-ben jöhet a Dwayne Johnson-féle Jumanji folytatása

Kiderült, hogy mikor tervezi bemutatni a Sony a harmadik Jumanji-filmet.

A Variety számolt be róla, hogy a Los Angelesben zajló CinemaCon elnevezésű eseményen a Sony Pictures Entertainment elnöke, Tom Rothman bejelentette, miután már februárban zöld utat kapott,

2019 karácsonyán fog a mozikba kerülni a Jumanji – Vár a dzsungel folytatása.

A Sonynál azt már korábban elmondták, hogy a terv szerint a következő filmben nem új csapatot fog beszippantani Jumanji világa, hanem visszatér a Vár a dzsungel négyese, azaz Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan. Ezzel kapcsolatban mostanra annyit változott a helyzet, hogy A Szikla visszatérése immár atombiztos, ugyanakkor a másik három színésszel még nem állapodott meg a stúdió.

Jelen állás szerint még annyi fix, hogy a produceri feladatok ismét Johnson, Dany Garcia és Hiram Garcia produkciós cége, a Seven Bucks Production kezében lesznek, kiegészülve Matt Tolmach-kel és Jake Kasdannel, aki a Vár a dzsungelt rendezte. Várhatóan a folytatást is ő fogja levezényelni.

Az 1995-ös Jumanji folytatásféléjeként készült Vár a dzsungel a közelmúlt egyik legnagyobb kasszasikere volt, a 90 millió dolláros költségvetésének több, mint tízszeresét: 956 milliót termelt a mozikban. Emellett mostanára a Sony valaha gyártott legprofitálóbb produkciójává vált az Egyesült Államokban, ahol 404,1 milliót szedett össze. A korábbi csúcstartó a 2002-es Pókember volt, 403,7 millióval.

A dzsungelt csak Dwayne Johnsonnal lehet kibírni
Megnéztük az új Jumanjit, és azt kell mondjuk, hogy korántsem annyira béna. Egy kis Indiana Jones, egy kis számítógépes játék és egy kis Szikla. Spoilermentes kritika.
Kiemelt kép: Sony Pictures Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik