Kultúra

Orbán Viktor is szerepel a Mr. Robot új epizódjában

A hackeres drámasorozat 3. évadnyitójában bukkan fel a miniszterelnök, ráadásul nem akármilyen társaságban.

Szerdán elstartolt az elmúlt évek egyik legeredetibb és legintelligensebb sorozataként számon tartott Mr. Robot harmadik évada, melynek nyitóepizódjában máris egy magyar szempontból érdekes „cameónak” lehetünk szemtanúi, ugyanis néhány másodperc erejéig Orbán Viktor miniszterelnök is feltűnik.

Nagyjából az évadnyitó kétharmadánál látható az a rész, amikor a Mr. Robot főszereplője, Elliot Alderson (Rami Malek) éppen az emberi civilizáció pusztulásáról beszél, majd aztán Donald Trump eltorzított hangját halljuk, amint az Egyesült Államok nagyszerűségéről kezd szónokolni, mikor is a róla bevágott felvételek egyikén az amerikai elnök mellett Orbán Viktor és Theresa May jelenik meg.

USA Network

Nem ezek azok az emberek, akik naggyá tették az országunkat. Ezek azok az emberek, akik elpusztítják az országunkat.

– mondja Trump, mialatt őt, Orbánt ás Mayt látjuk a májusi NATO-csúcsról származó képsoron.

A 2015-ben indult és tavaly a legjobb drámasorozatnak járó Golden Globe-bal kitüntetett Mr. Robot fő kreátora a forgatókönyvíró, producer és rendező Sam Esmail. A szériában Malek mellett az alakításáért szintén Arany Glóbuszt nyerő Christian Slater, továbbá Portia Doubleday (Angela Moss), Carly Chaikin (Darlene), Martin Wallstrom (Tyrell Wellick), Grace Gummer (Dominique DiPierro), Michael Cristofer (Phillip Price), Stephanie Corneliussen (Joanna Wellick) és BD Wong (Whiterose) játsszák a szereplőket.

A Mr. Robot új részei szerdánként debütálnak a sorozatot gyártó USA Network csatornáján.

Kiemelt kép: Europress/NurPhoto/Mateusz Wlodarczyk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik