Kultúra

Szinkronnal is lehengerlő a Jurassic World 2 új trailere

Itt a Bukott birodalom pörgős és para végső előzetesének magyarul beszélő változata.

Három évvel a minden idők egyik legnagyobb hollywoodi kasszasikerévé vált Jurassic World bemutatása után idén nyáron fog mozikba kerülni a folytatás, az új Jurassic-trilógia második (és összesítésben a dinoszauruszos franchise ötödik) része: a Jurassic World: Bukott birodalom , amelynek két nappal ezelőtt jelent meg a harmadik, egyben utolsó előzetese. A szuperprodukciót idehaza forgalmazó UIP-Duna Film jóvoltából pedig már el is készült a mozgalmas (és nyomokban para) trailer szinkronos változata.

Ahogyan azt már korábban megtudhattuk, a Jurassic World 2-ben Owen Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) egy csapat élén felkerekedik, hogy visszatérjenek a dinoszauruszok uralma alá kerül  bizonyos szigetre, ahol egy vulkán készül kitörni. Miközben Pratték Gradyék felmérik a terepet és a dinókkal barátkoznak a tűzhányó működésbe is lép és felgyorsulnak az események, hiszen már nem csak az őslények, hanem a mentőcsapat tagjainak élete is veszélybe kerül. Mindeközben pedig elszabadul majd a legújabb mesterségesen létrehozott mutánsdinó, amelyet még lelőni sem lehet majd.

A Bukott birodalomban Jurassic Worldben az új trilógia főszereplőiként megismert Pratt és Howard mellett a Jurassic Park-mozikból Ian Malcolmként Jeff Goldblum, illetve a Dr. Henry Wu karakterét immár harmadjára eljátszó BD Wong is visszatér szerepében. Az új mellékszereplőket James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine, Rafe Spall és Daniella Pineda alakítják.

A Juan Antonio Bayona rendezésében közelgő kalandfilm június 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik