Kultúra

Exkluzív: itt egy zenés részlet a punk sráccal kavaró ufólány mozijából

Vagyis az Így csajozz egy földönkívülivel című vígjátékból, amelynek filmklipje nálunk látható először.

Májusban érkezik a hazai mozikba a 2017-es cannes-i filmfesztivál egyik kedvencévé vált Így csajozz egy földönkívülivel, amely Neil Gaiman How to Talk to Girls at Parties című novellájából készült. A John Cameron Mitchell rendezte filmből megjelent egy zenés részlet, amely a 24.hu-n látható először.

A film a ’70-es évek végén Londonban, annak is egyik lepukkant városrészében, Croydonban játszódik. Három punk srác véletlenül egy olyan házibuliba állít be, ahol egy csapat egészen furcsán viselkedő és egészen furcsa öltözetet viselő földönkívüli szállt meg, hogy tanulmányozzák bolygónkat. Zan (Elle Fanning), talán túlzott kíváncsiságból, közelebbről is megismerkedik az egyik kamaszfiúval (Alex Sharp) és a punk életérzéssel. Olyannyira beilleszkedik, hogy a közösen eltöltött idő után már egy extravagáns zenei producer (Nicole Kidman) veszi szárnyai alá, hogy sztárt csináljon belőle. A bájosan naiv idegennek választania kell: visszatér a bolygójára az övéivel vagy marad a Földön a szerelmével.

A mások mellett Ruth Wilson, Matt Lucas és Joanna Scanlan mellékszereplésével készült Így csajozz egy földönkívülivel május 10-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: See-Saw Films/Hungaricom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik