Kultúra

Érkezik a horror, aminek forgatásán szétvágták egy színésznő arcát

Szinkronizált előzetest kapott a Ghostland, amely rövidesen a magyar mozikba is megérkezik.

Miként beszámoltunk róla, már a bemutatása előtt botrányossá vált a Ghostland című horror, miután a közelmúltban beperelte a készítőket az egyik főszerepet játszó Taylor Hickson (Deadpool, Minden, minden), aki a forgatáson súlyos balesetet szenvedett és az arca helyrehozhatatlanul eltorzult.

Horrorfilm forgatásán torzult el az arca, beperelte a készítőket
A színésznő arcát 70 öltéssel kellett összevarrni és a heg miatt a karrierjének is lőttek.

Pascal Laugier (Mártírok, A magas ember) filmje közben elkészült és hamarosan világszerte bemutatják. Az idehaza majd az ADS Service forgalmazásában látható alkotáshoz szinkronizált előzetes érkezett.

A Ghostland sztorija azzal indul, hogy egy kétgyermekes édesanya megörökli nagynénje elhagyatott vidéki házát. Az első éjszaka betörők rontanak rájuk új otthonukban, ám az anya lélekjelenlétének köszönhetően megmenekülnek. Az idősebb lánytestvér később megírja az este történetét, a könyv pedig óriási siker lesz. Neki sikerült feldolgozni a borzalmakat, azonban húgát kísérti a múlt. Mikor a lány kezelhetetlenné válika rajta elhatalmasodó félelemtől, testvére a segítségére siet és a gyógyulását segítendő visszatér vele a szörnyű emlékek színhelyére. Csakhogy hamarosan rájön, ez nagyon rossz ötlet volt.

A teljes címén Ghostland: A rettegés háza két hét múlva, április 19-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Inferno Pictures Inc./Logical Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik