Kultúra

Félre Bruce Willisszel, egy szexi csajjal jön az év bosszúfilmje

Már az előzetese is brutál a Revenge című mozinak, amelyben véres leszámolásba kezd a hősnő, miután megpróbálták kinyírni.

Ugyan már tavaly elkészült, utóbb mégis 2018 egyik meglepetésfilmje lehet majd a mozis forgalmazásba csak idén kerülő Revenge című akcióthriller, amely idehaza majd A bosszúként fog futni. A korábban csupán rövidfilmeket rendező Coralie Fargeat első nagyjátékfilmjeként készült mozihoz megjelent a korhatáros első előzetes, amelyet elnézve ehhez képest laza családi film lett a Bruce Willis-féle Bosszúvágy.

Az ötödik kerék (2013), a Forró nyár (2016) és a Körök (2017) című filmekből ismerős Matilda Lutz főszereplésével forgatott Revans főhőse Jen, aki egy romantikus hétvégét tervez tölteni a kőgazdag pasijával, Richarddal (Kevin Janssens) annak mindentől félreeső nyaralójában. A bajok ott kezdődnek, hogy váratlanul betoppannak Richard furcsa vadászhaverjai, akik kezdettől fogva bunkón viselkednek Jennel. Ennyinél azonban nem állnak és egyre többet molesztálják a lányt, aki hiába akar elmenekülni, utolérik és a mélybe taszítva végeznek vele. Pontosabban csak azt hiszik, merthogy Jen nem hal meg, ellenben összeszedi magát és eltökéli, hogy kerüljön bármibe is, bosszút áll a fazonokon.

A nem éppen ismert színészekkel készült, de annál durvábbnak ígérkező A bosszút a legtöbb országban most tavasszal fog megérkezni a mozikba. Nálunk az IMDb szerint június 7-től lesz látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik