Kultúra

Feliratos előzetessel paráztat Ridley Scott új horrorsorozata

Azaz a Dan Simmons regényéből forgatott The Terror, amely rövidesen startol az AMC csatornáján.

Dan Simmons 2007-ben megjelent The Terror című regényét fogja feldolgozni az AMC új saját gyártású horrorsorozata, amely Ridley Scott produceri bábáskodásával készül. A részben Budapesten forgatott szériához magyar feliratos előzetes érkezett, amelyben az új képsorok mellett Scott mesél a produkcióról.

A The Terror a Brit Királyi Haditengerészet flottájáról szól, amely az északnyugati átjáró felfedezésére indul. Az expedíció rémálommá válik, a legénység átfagy, a készletek kifogynak, és a viszontagságos helyzetben már nem csak az elemekkel, de egymással is harcba szállnak az életben maradásért.

A tízrészes sorozatban olyan színészek játszanak, mint Jared Harris (The Crown, Mad Men) Francis Crozier kapitány szerepében, Tobias Menzies (Outlander) mint James Fitzjames kapitány, Ciarán Hinds (München, Trónok harca) John Franklinként, Paul Ready (Cuffs) pedig Dr. Henry Goodsirként mutatkozik be. Adam Nagaitis (Szüfrazsett) Cornelius Hickeyt, Nive Nielsen (Az új világ) Lady Silencet, Ian Hart (Kalandok Sohaországban) Thomas Blankyt, míg Trystan Gravelle (Mr. Selfridge) Henry Collinst alakítja.

A sorozatot Ridley Scott produkciós cége, a Scott Free gyártotta az AMC Studiosszal közösen. A The Terror március 29-én este 10 órakor fog startolni dupla résszel az AMC műsorán.

Kiemelt kép: AMC Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik