Kultúra

Jön az Into the Badlands 3. évada, itt vannak az első képek

A főszereplőket játszó színészek mellett új arcok is feltűnnek az AMC által közzétett képeken.

Még a második évad közben dőlt el, hogy jövőre folytatódik az AMC egyik legsikeresebb saját gyártású sorozatává vált Into the Badlands, amely tavasszal 16 új résszel fog nekivágni a harmadik évadnak.

A Smallville kreátoraiként ismertté vált Alfred Gough és Miles Millar páros sorozatának folytatását jelenleg is az írországi Dublinban forgatják, és 2018-ban a megszokott színészek mellett, több új szereplő is bemutatkozik majd. Közülük ketten mára harmadik évadból érkezett első fotókon is felbukkannak.

Daniel Wu (Sunny). Fotó: AMC Studios/Aidan Monaghan
Emily Beecham (Az Özvegy). Fotó: AMC Studios/Aidan Monaghan
Ally Ioannides (Tilda). Fotó: AMC Studios/Aidan Monaghan
Babou Ceesay (Pilgrim) és Lorraine Toussaint (Cressida). Fotó: AMC Studios/Aidan Monaghan
A kis Henry és Daniel Wu (Sunny). Fotó: AMC Studios/Aidan Monaghan

Az Into the Badlands harmadik évadában Sunny (Daniel Wu) teljesen rendszeren kívüli életet él, de Veil halála után is mindent megpróbál megadni közös kisfiuknak, Henrynek. Egy a gyermeket megtámadó rejtélyes betegség miatt azonban Sunnynak egyesítenie kell erejét Bajie-vel (Nick Frost) és vissza kell térnie a Pusztaságra, ahol az Özvegy (Emily Beecham) és Chau báró (Eleanor Matsuura) kénytelen fedezékbe vonulni az ostrom elől, mely az egész régiót szétrombolja. Miután az Özvegy sem Tildára (Ally Ioannides) sem Waldóra (Stephen Lang) nem számíthat kénytelen új szövetségesek után nézni Lydia (Orla Brady) és Nathaniel Moon (Sherman Augustus) személyében. De amikor egy rejtélyes nomád vezető, Pilgrim (Babou Ceesay) megérkezik, hogy újraépítse Azrát és megteremtse a “béke” új korszakát, a régi ellenségeknek össze kell fogni, hogy megvédjék a vidéket.

A harmadik évadban az egyik fotón is együtt látható Lorraine Toussaint és Babou Ceesay mellett feltűnik majd Sherman Augustus (Westworld) Moon szerepében, Ella-Rea Smith (A klikk) Nixként, Lewis Tan (Iron Fist) Gaiusként, és Dean-Charles Chapman (Trónok harca) Castor szerepében.

Kiemelt kép: AMC Studios/Antony Platt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik