Kultúra

Dwayne Johnson bolondot csinál magából az új videójában

Az új szörnyes filmjéhez jelent meg a kedvcsináló, amelyben A Szikla egy konditeremből üzen.

Csaknem egy hónappal a második előzetes után új promó érkezett a Rampage – Tombolás című szörnyes akciófilmhez, amely Dwayne Johnson egyik idei nagy dobásaként közeleg. A filmből új pillanatokat is leleplező videóban egy konditeremből bejelentkezve maga Johnson is felbukkan, első körben csak azért, hogy felkonferálja rajongóinak a kisfilmet. Csakhogy aztán az egész váratlanul poénossá válik, miután a filmbeli képsorok között a következő felirat jelenik meg szavanként:

3 óriási szörny és egy őrült, barna, kopasz tetovált fószer, aki a ki****ott életéért futErre aztán ismét bejelentkezik Johnson és ráripakodik a videót lejátszó láthatatlan személyre:

Mi a f*sz volt ez?! Nem írhatod ki, hogy az életemért futok. Ne már, haver! A világ nézi ezt, én vagyok a legtökösebb filmsztár a bolygón, meg kell védenem a hírnevemet. Mutasd a másik klipet, haver, a félelem nélkülit!

A filmben Johnson egy Davis Okoye nevű főemlőskutatót fog játszani, aki már kölyökkora óta neveli az ezüstszőrű óriásgorilla George-ot, ennélfogva elválaszthatatlanok. Csakhogy egy nap beüt a krach és egy titokzatos genetikai kísérlet áldozatává válik George, melynek következményeként barátságos házigorillából féktelen fenevaddá változik, ráadásul rövidesen több ragadozót is megfertőz. Hogy megállítsa kedvencét/barátját, Okoye szövetkezik egy kétes hírű tudóssal, aki kidolgoz egy ellenanyagot, amellyel újra szelíddé változtathatják az Amerika-szerte egyre nagyobb számban tomboló állatokat.

A Brad Peyton rendezésében készülő Rampage – Tombolás április 12-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik