Kultúra

Dwayne Johnson is kiáll a Harvey Weinstein ellen tüntető színésznők mellett

Azt már egy ideje biztosra vehetjük, hogy a január eleji Golden Globe-díjátadón a legtöbb színésznő fekete estélyivel áll majd ki az ősszel napvilágot látott szexuális zaklatásos botrányok áldozataiért. A #metoo kampány soha nem látott erőket mozgatott meg Hollywoodban, és azon túl, többek között Meryl StreepJessica Chastain és Emma Stone is néma tiltakozással fognak felszólalni, talpig feketébe öltöznek a gálán Harvey Weinstein producer ügyei miatt. Most pedig az IndieWire írta meg, hogy a színésznők mellett a férfiak – többek között Dwayne Johnson, A szikla – is követik a kollégáikat.

Könnyen lehet, hogy tiszta fekete lesz az idei Golden Globe
Így tiltakoznak a hírességek a szexuális zaklatások ellen.

Az egyik legnépszerűbb hollywoodi stylist, Ilaria Urbinati erősítette meg, hogy

igen, a hír igaz, feketében jelennek meg a színészek a Golden Globe-on, legalábbis az ő kliensei biztosan. 

Urbinati olyan hírességekkel dolgozik együtt, mint Dwayne Johnson, vagy a nálunk még nem mutatott be (február 8. a premier időpontja), de szuper kritikákat kapott Szólíts a neveden főszereplője, Armie Hammer, vagy Tom Hiddleston.

A január 7-én tartandó Golden Globe lehet az első olyan díjátadó, ahol ennyien összefognak, úgy is, hogy az egyik áldozat, Rose McGowan nemrég kikelt a kampányban résztvevő Meryl Streep ellen. McGowan korábban Twitteren szólt be a színésznőnek, miszerint eddig boldogan dolgozott Weinsteinnal, és mit sem ér a néma tüntetése, sőt Streep némasága a legnagyobb probléma. Rose McGowan aztán törölte a bejegyzést, Meryl Streep viszont egy nyílt levélben utasította vissza a vádakat, nem tudott a hollywoodi producer módszereiről.

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik