Kultúra

Keanu Reeves újra szuperhős lesz

De nem a Mátrix 4-ben, hanem egy teljesen új szuperhősfilmben, amelyet a Netflix készít.

A Deadline szállította a hírt, miszerint az egyre több saját gyártású filmet finanszírozó Netflix zöld utat adott a Past Midnight című szuperhősfilmnek, amelyben Keanu Reeves fogja játszani a főszerepet.

A számos egyéb szerepe mellett a Mátrix-trilógia Neojaként és a John Wick-mozik bérgyilkoskirályaként legendává vált színész egy szuperképességekkel rendelkező bosszúálló fazont fog játszani a filmben, amelyet Rick Famuyiwa (Hip-hop szerelem, Dope) rendez. A cselekmény részleteit illetően egyelőre titokban tartott forgatókönyvet a féltucat Ratchet és Clank videójáték sztoriját jegyző TJ Fixman írja.

A Past Midnight producerei az Amerika Kapitány: A tél katonáját, az Amerika Kapitány: Polgárháborút és az áprilisban mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háborút is rendező Anthony és Joe Russo lesznek.

A Deadline úgy tudja, hogy a Past Midnight projektjét a Netflix Marvel-sorozatai, kiváltképp az utóbb az egyik legsikeresebbé vált The Punisher, azaz a Megtorló szériája ihlette. Az egyelőre jó kérdés, hogy mikor tudnak majd nekilátni a forgatásnak, miután a főszerepet elvállaló Reeves jelenleg is nyolc különböző projekten dolgozik és erre az évre már teljesen be van táblázva.

Megvan, hogy mikor kerül mozikba a John Wick 3
Még nem is forog az akciófilm, de a stúdió már kitűzte a hivatalos premierdátumát.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik