Kultúra

Keanu Reeves visszahozza az életbe halott szeretteit

A színész egy tudóst játszik  Jeffrey Nachmanoff Replicas című sci-fijében, melyet a New York-i Comic Conon mutatnak be – erről a Hollywood Reporter ír.

Keanu Reeves egy olyan tudóst alakít, aki a legfejlettebb klónozási technológia segítségével szeretné visszahozni az életbe egy autóbalesetben elvesztett családtagjait. A sors szomorú fintora, hogy a színész a való életben is hasonló tragédiák sorát élte át: 1993-ban elvesztette egyik legjobb barátját, River Phoenixet, aki túladagolásban halt meg, az esetet azóta sem igazán dolgozta fel. Aztán úgy tűnt, jó fordulatot vesz a magánélete, összejött Jennifer Syme-vel, aki teherbe is esett tőle, 2000 januárjában azonban, a magzat nyolc hónapos korában a baba holtan jött a világra. A gyászt nem tudták feldolgozni, néhány héttel később szakítottak. Alig több mint egy évvel később Syme életét vesztette egy autóbalesetben.

A Replicas című indie thriller nehezen készült el, bár már 2014-ben bejelentették, hogy tervben van, pénzügyi és más problémák miatt csak 2017-re sikerült összehozni.

Reeves október 5-én vesz részt a Comic Conon, ahol panelbeszélgetés is lesz a filmről, melyen jelen lesz a színészen kívül a rendező és a producer, Stephen Hamel is.

Címlapfotó: Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik