Kultúra

Elkaszálták a Transformers 6-ot

Az utolsó lovag bukása miatt új irányt vesz az óriásrobotos franchise.

Tizenegy évvel és négy folytatással a Transformers bemutatása után fordulóponthoz érkezett a Hasbro játékain alapuló franchise, merthogy a gyártó Paramount Pictures stúdiónál úgy döntöttek, hogy a korábbi tervekkel ellentétben mégsem készítik el a Transformers 6-ot. Pedig már a premierdátuma is ki volt tűzve.

A TFW2005 című portál értesülései szerint a Transformers: Az utolsó lovag az előző részekhez képest gyengébb, 605 millió dolláros bevétele miatt a stúdiónál újragondolták Optimusék mozis jövőjét és

a folytatás helyett inkább rebootolják, azaz újrakezdik a nagyjátékfilmeket.

Ezt a filmet senkinek sem ajánljuk
Michael Bayt folyamatosan felmentik a nézettségi adatok, ezért újabb és újabb Transformers-filmek jöhetnek. Pedig már nagyon nyugdíjazni kéne Optimusékat.

Figyelembe véve, hogy az eddig az összes filmet rendező Michael Bay bejelentette, hogy a Transformers 5 volt számára az utolsó menet, a Paramount fejesei új kreatív vezért és csapatot keresnek.

Az új rendező és a forgatókönyvírók megtalálása, majd a reboot kidolgozása el tarthat egy darabig, ezért a korábbi produkciók történéseire fittyet hányó produkció legkorábban 2021-ben kerülhet majd a mozikba.

A TFW2005 úgy tudja, a Transformers 6 törlése és az újrakezdés nem befolyásolja az Űrdongó-filmet, miután az jelenleg már az utómunkálatokat tapossa. A kétszeres Oscar-jelölt Travis Knight rendezésében és Hailee Steinfeld főszereplésével készülő spinoff december 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiderült, hogy Optimus is benne lesz az Űrdongó-moziban
És ez már biztos, ugyanis a hírt az autobotok vezérét megszólaltató Peter Cullen erősítette meg. Videó.
Kiemelt kép: Paramount Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik