Kultúra

Deadpool már magyarul is elbábozza az új mozija trailerét

Avagy itt a Deadpool 2 új előzetesének szinkronizált változata.

Két évvel a valaha készült egyik legsikeresebb szuperhősmozivá vált Deadpool bemutatását követően idén májusban fog mozikba kerülni a folytatás, a még mindig hivatalos cím nélküli Deadpool 2, amelynek másfél hete jelent meg az első (igazi) előzetese. A szokás szerint flúgos, de penge trailernek elkészült a szinkronos változata, amelyben ismét Nagy Ervin hangján szólal meg a Marvel antihőse.

A Deadpool 2 cselekménye még nem ismert, de azt már régóta tudni lehet, hogy az egyéb új karakterek mellett a sequel legnagyobb durranása a Josh Brolin által megformált Kábel bemutatkozása lesz. A filmen először látható mutáns a képregényekben Küklopsz (Scott Summers) és Madelyne Pryor (Jean Grey klónja) gyermekeként ismert, aki a jövőben született, de visszautazott az időben. Képességei a telepátia és a telekinézis, plusz nagyon ért a fegyverekhez, kőkemény harcos és az egyik karja fémből van.

A Kábel szerepében remeknek ígérkező Brolin és a Deadpoolként várhatóan ismét parádézó Ryan Reynolds mellett Morena Baccarin (Vanessa), Zazie Beetz (Domino), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó) és Karan Soni (Dopinder) játsszák a főbb szerepeket.

Az első film sztoriját is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvéből David Leitch rendezésében közeleg a Deadpool 2, amely idehaza május 17-én fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik