Kultúra

Hamarabb kerül mozikba a Deadpool 2

Ugyanakkor két másik mutánsmozi: az Új mutánsok és a Gambit bemutatója is csúszik.

Nagyot készül dobbantani idén mutánsfilm-fronton a 20th Century Fox, amely a tavalyi hatásszünet után idén három produkcióval is jelentkezik, melyek sorban az Új mutánsok, a Deadpool 2 és az X-Men: Sötét Főnix lesznek. Pontosabban csak lettek volna, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint a stúdió kavart a premierdátumokkal, így a háromból már csak két film kerül a mozikba 2018-ban.

A változások között akad pozitív és negatív is, az előbbi viszont éppen a világszerte rajongók milliói által várt második Deadpool-mozit érinti, ugyanis annak előrébb hozták a bemutatóját. Eszerint a korábban kitűzött június 1. helyett a Deadpool 2 május 18-án fog megérkezni a mozikba.

Deadpool elmebeteg festővé változik új filmklipjében
A karakter infantilis humora a legújabb kedvcsinálóban is megmaradt, Bob Rosst, A festészet öröme című sorozat házigazdáját figurázza ki.

Ezzel szemben az első X-Men horrorként is emlegetett Új mutánsokat durván odébb tolták és az eredeti április 13. helyett 10 hónappal későbbre: 2019 február 22-re halasztották.

Az X-Men: Az elsők, Az eljövendő múlt napjai és az Apokalipszis hőseit ismét összeboronáló Sötét Főnix premierdátuma nem módosult, így az változatlanul novemberben fog megérkezni a mozikba.

Végezetül a hányattatott sorsú, ugyanakkor a Fox által továbbra is tervezett Gambit bemutatóját is elhalasztották, miután a héten kiszállt a produkció rendezői székéből az októberben szerződtetett Gore Verbinski. Ennek hatására 2019. február 14-ről 2019. június 7-re tolták a bemutatót.

Magnetóék visszatérnek: itt vannak az első képek az új X-Men moziból
Az ismerős arcok mellett a Sötét Főnix gonoszát megformáló Jessica Chastain is felbukkan a felvételeken.
Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik