Kultúra

David Hasselhoff-fal játszik közös filmben Schwarzenegger

Az akciólegenda csatlakozott annak a produkciónak a társulatához, amelynek már a tévés ikon is tagja.

A hét elején számoltunk be róla, hogy egy Oscar-jelölt színész is csatlakozott a 2015 egyik netes szenzációjává vált Kung Fury című őrült rövidfilm folytatásához, amely már egy egész estés film lesz.

Oscar-jelölt színésszel készül a Kung Fury folytatása
Ami már nem rövidfilm, hanem egész estés produkció lesz.

A produkcióról mára kiderült, hogy igazából mégsem folytatás, hanem egy, a rövidfilmen alapuló, de ahhoz nem kötődő nagyjátékfilm lesz, amelyet az eredetit is kitaláló és összehozó David Sandberg ír és rendez.

A Kung Fury szerepében is visszatérő Sandberg mellett eddig a frissen leigazolt Michael Fassbender és a rövidfilm után a nagyjátékfilmben is játszó David Hasselhoff alkotta a mozifilm szereplőgárdáját.

A már így sem gyenge társulathoz mára újabb nagy név csatlakozott: a Variety számolt be róla, hogy

Arnold Schwarzenegger is leszerződött a Kung Fury-mozira.

Arnold Schwarzenegger. Fotó: Getty Images/Aurelien Meunier

Ahogyan Fassbender esetében, úgy egyelőre Schwarzeneggeről sem tudni, hogy pontosan kit fog megformálni a mozifilmben. Hasselhoff-fal kapcsolatban ugyanakkor sanszos, hogy akárcsak két éve a rövidfilmben, úgy ismét (a Knight Rider paródiájaként) Kung Fury autójának, Hoff 9000-nek kölcsönzi a hangját. Ezzel együtt nem kizárt, hogy hús-vér valójában is megjelenik majd a produkcióban.

A Youtube-on a mai napig megtekinthető Kung Fury a címszereplő harcművész zsaruról szól, aki 1985-ből visszautazik az időben, hogy leszámoljon a történelem legszörnyűbb bűnözőjével, Adolf Hitlerrel.

Kiemelt kép: Getty Images/WireImage for InStyle Magazine/KMazur

Ajánlott videó

Olvasói sztorik