Kultúra

30 év után elkészült a Ragadozó legzseniálisabb posztere

Amennyire meghökkentő, annyira bájos az évfordulós akciófilm vadiúj plakátja.

Mint ismert, idén ünnepli a mozikba kerülésének 30. évfordulóját a ma már klasszikusnak számító Ragadozó (Predator), amelyet annak idején John McTiernan rendezett.

A jubiláló sci-fi akciófilmet most novemberben (limitáltan ugyan, de) újra műsorra tűzik a tengerentúli mozikban, ezért a korábban megjelent új előzetes után egy új és ötletes poszter is készült hozzá (via Facebook), amelyen a hobbivadász bestia mellett Arnold Schwarzenegger és Carl Weathers látható. Íme:

Facebook/Stan Winston School of Character Arts

Az évtizedek során két folytatásfélét is kapott a Predator az 1990-es Ragadozó 2 és az Antal Nimród-féle 2010-es Ragadozók formájában. Az említett filmekben is egyre nagyobb számban feltűnő Predatorokhoz hasonlóan népszerű Alienekkel összeeresztve két AVP-film is készült Alien vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen (2004) és Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2 (2007) címmel.

A felsoroltak mindegyikét figyelmen kívül fogja hagyni a már forgó új Ragadozó-mozi, a The Predator, amelyet a Vasember 3-at és a Rendes fickókat is jegyző Shane Black rendez. A produkció az 1987-es alapfilm közvetlen folyatásaként készül és 2018. augusztus 3-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Piszkosul ütős a 30 éves Predator vadiúj előzetese
A tengerentúlon visszatér a mozikba, ezért új trailert kapott a kultikus sci-fi akciófilm.
Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik