Kultúra

Nemi erőszak ügyében indult nyomozás Steven Seagal ellen

A zaklatási ügyek után már két esetben szexuális erőszakkal is vádolják a színészt.

A Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított Steven Seagal ellen, akit a közelmúltban több nő is szexuális zaklatással, néhány esetben pedig egyenesen nemi erőszakkal vádolt meg.

A Huffington Post beszámolója szerint a rendőrség egy 2005-ben történt eset ügyében nyomoz a 65 éves színész ellen. Több részletet egyelőre nem közölt a hatóság, így az sem publikus, ki volt az áldozat.

A nyomozás híre alig pár nappal azután érkezett, hogy egy újabb színésznő, Regina Simons állt a nyilvánosság elé azzal, hogy Seagal még 1993-ban, a Lángoló jég forgatásán megerőszakolta. A The Wrap értesülései szerint az esetre Seagal házában került sor, ahová egy buli miatt érkezett Simons, a helyszínre érve megdöbbenve tapasztalta, hogy senki más nincs ott rajta és a színészen kívül. Mire gyanút fogott volna, Seagal már beinvitálta, majd leteperte és közösülni kezdett az akkor 18 éves nővel.

Berángatott egy szobába, ahogy bezárta az ajtót, máris csókolgatni kezdett. Aztán meg letépte a ruháimat és mielőtt még felfogtam volna, mi történik, rám mászott és megerőszakolt. Teljesen lefagytam. Még nem voltam szexuálisan aktív. Zokogtam és fájt mindenem.

— idézte fel az esetet az áldozat.

Simons mellett az elmúlt hónapokban olyan színésznők álltak a nyilvánosság elé azzal, hogy Seagal a múltban molesztálta őket, mint Lisa Guerrero, Portia de Rossi, Jenny McCarthy, Julianna Margulies és Rae Dawn Chong. A mai napig sem Seagal, sem az ügynöke nem reagált egyik vádra sem.

Steven Seagal szerint a női riporterek kurvák és inkább pornózniuk kellene
Megdöbbentő hangfelvétel került elő a színészről, aki évekkel ezelőtt botrányos dolgokat mondott a riporternőkkel kapcsolatban.
Kiemelt kép: Getty Images/Clive Mason

Ajánlott videó

Olvasói sztorik