Kultúra

Újabb színésznő vádolja szexuális zaklatással Steven Seagalt

Portia De Rossi beszámolója szerint egy meghallgatáson molesztálta a színész.

Mint ismert, október elején a Harvey Weinsteint ért vádak indították el azt az azóta valóságos lavinává vált szexuális zaklatási botrányt, amely mostanára már több hollywoodi filmest/színészt is maga alá temetett. Közülük is James Toback, Brett Ratner, Kevin Spacey és Dustin Hoffman a legismertebbek.

A molesztálási vádak a múlt hónap közepén már Steven Seagalt is utolérték, amikor is Lisa Guerrero színésznő lépett a nyilvánosság elé azzal, hogy 1996-ban a harcművész-színész egy meghallgatás apropóján zaklatta a házában. Ez az ügy az elmúlt hetekben látszólag beleveszett az egyéb hírességeket ért vádak tengerébe, azonban most, közel egy hónappal újabb színésznő, Portia de Rossi fedte fel, hogy Seagal egy meghallgatáson zaklatta. A 44 éves De Rossi egy Twitter-posztban idézte fel az esetet:

Az irodájában zajlott a végső meghallgatásom egy Steven Seagal-filmhez. Azt mondta nekem, fontos, hogy a forgatáson kívül is működjön közöttünk a kémia, miközben leült mellém és lehúzta a bőrnadrágom cipzárját. Kirohantam és hívtam az ügynökömet. Ő meg rendületlen nyugalommal azt válaszolta, »Nos, nem tudtam, hogy az eseted-e.«

De Rossival már négyre nőtt a 65 éves Seagalt szexuális zaklatással vádoló színésznők száma, ugyanis mellette és a már említett Guerrero mellett még 1994-ben Jenny McCarthy színésznő is molesztálással vádolta a színészt. Mindemellett nemrégiben Julianna Margulies is beszámolt egy ’80-as évek végi esetről, amely során Seagal fegyverrel fenyegette meg az akkor még csupán 23 éves színésznőt.

Steven Seagal szerint a női riporterek kurvák és inkább pornózniuk kellene
Megdöbbentő hangfelvétel került elő a színészről, aki évekkel ezelőtt botrányos dolgokat mondott a riporternőkkel kapcsolatban.
Kiemelt kép: Getty Images/Clive Mason

Ajánlott videó

Olvasói sztorik