Kultúra

Magnetóék visszatérnek: itt vannak az első képek az új X-Men moziból

Az ismerős arcok mellett a Sötét Főnix gonoszát megformáló Jessica Chastain is felbukkan a felvételeken.

Jövőre egyszerre három mutánsos produkcióval veszi célba a mozikat a 20th Century Fox és jelenleg már a Deadpool 2, az Új mutánsok és az X-Men: Sötét Főnix is már az utómunkálatokat tapossa.

Ezek közül az első kettőhöz már érkezett kedvcsináló, azonban a franchise fő vonalát folytató Sötét Főniből még egy semmit nem láttunk. Legalábbis eddig, ugyanis az Entertainment Weekly jóvoltából megjelentek az első képek a filmből. A produkció Twitterén is megosztott felvételeken a már ismerős arcok mellett Jessica Chastain is felbukkan, mint a film titokzatos gonoszának megformálója.

A cselekmény egyelőre nem ismert, az azonban már fix, hogy az új húzónévként leigazolt Chastain mellett a szereplőgárdát az egyaránt visszatérő Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), James McAvoy (X Professzor), Sophie Turner (Jean Grey/Főnix), Nicholas Hoult (Bestia), Evan Peters (Higanyszál), Tye Sheridan (Küklopsz), Alexandra Shipp (Vihar) és Kodi Smit-McPhee (Árnyék) alkotja.

A korábbi X-Men filmeket producerként és társ-forgatókönyvíróként jegyző Simon Kinberg rendezésében készülő X-Men: Sötét Főnix 2018. november 11-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Befejeződött a Deadpool 2 és az X-Men filmek új részének forgatása
Ryan Reynolds és a Dark Phoenix rendezője is egy-egy fotóval jelentette be, hogy elkészültek a felvételekkel.
Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik